Whale2Sea

Andenes - det perfekte sted for hvalsafari i Norge.

Havet rundt Andenes er svært produktivt og tiltrekker seg et stort mangfold av både barde- og tannhvaler! Den mest vanlige observasjonen på sommeren er spermasetthvaler, som oppholder seg i farvannene utenfor Andenes hele året. Et møte med spermasetten er virkelig en overveldende opplevelse, noe som også kan gjenspeiles i Melvilles fortelling om Moby Dick. Det er verdens største tannhval, som kan bli opp mot 20,5 meter og veie 57 tonn. Ha kameraet klart til å ta enestående bilder i det spermasetten gjør seg klar til å dykke! Våre hvalturer i vår- og sommerhalvåret finner sted daglig i perioden mai til september. Turene er væravhengige. For turer i april og oktober vennligst kontakt oss på forhånd.

Mer info. her

Spaceship Aurora

Spaceship Aurora er et lærings- og opplevelsessenter lokalisert på Andøya Space – Norges eneste operative romsenter. Her kan du lære mer om nordlys og verdensromet gjennom spennende aktiviteter, filmer og utstillinger. Bli med på en virtuell romreise til Mars for å lete etter liv, eller prøv vårt høyteknologiske Escape Room med space- tema. Vi kan garantere en utenomjordisk opplevelse!

Mer info. her

Fyrvika konferanse- og selskapslokaler

Fyrvika konferanse- og selskapslokaler går over 3 etasjer, med en lun og romslig foaje for mottakelse, eller som mingleområde før ditt arrangement starter. Du kan også benytte denne til kaffepauser, enkel servering, utstilling eller lignende. Herfra er det god adkomst til konferanse-/selskapslokalet. I 2. etasje finnes Fyrvika Bar, med en fantastisk 220 graders fri utsikt over innseiling og havneområdet på Andenes. Baren er spesielt godt egnet for mottakelse, mingleområde og enkel servering fra buffet. I 3. etasje finner du Nordlysloungen, en lounge for å nyte utsikten og la inntrykkene fra utsikten, været eller kanskje nordlyset treffe deg. Et sted for ro og ettertanke, eller den gode samtalen…

Lokalene leies ut med servering og har alle rettigheter, personale og rengjøring er inkludert. Det er restaurant Arresten som står for bevertning.

Lokalene egner seg spesielt godt for:

Kick off og events, møter-/foredrag, kurs-/konferanse, firma arrangement, julebord, konserter/forestillinger, bryllup og konfirmasjoner.

Send oss noen ord om ditt arrangement og behov, så tar en av våre erfarne prosjektledere kontakt for å drøfte hvordan vi best kan tilrettelegge for at du skal få et vellykket arrangement.

Mer info. her

Mat & drikke

Kos deg med maten og la deg fengsle i Arresten. – et helt spesielt spisested midt i gamle Andenes.

Våre kokker skaper menyen ut ifra det beste naturen i området har å by på. Menyen hos oss er som naturen omkring oss, den endrer seg etter årets gang.

Signaturrett som omvendt bacalao er et must. Til å ledsage den gode maten, har vi satt sammen et spennende vinkart og et stort utvalg av lokalt øl. I baren finner du et bredt utvalg av klassiske drinker, samt noen varianter som er spesielt utviklet for Arresten. Arresten er plassen for å dele de gode opplevelser. Som vi sier: La deg fengsle hos oss i Arresten! Velkommen!

Bord kan du bestille ved å ringe: + 47 91 12 44 44

Mer info. her

Spa & trening

I underetasjen på hotellet finner du treningsrommet med blant annet flerbruksapparat, trimsykkel, tredemølle og romaskin. Eller hva med en svømmetur i vårt flotte 2 delte motstrøms basseng/jacuzzi, eller kanskje et besøk i saunaen? Garderobe, håndklær, frotté badekåpe og badesandaler er tilgjengelig. Dette står til din frie disposisjon og er inkludert i prisen du har betalt for suiten.

Vår partner, Thanyarat Thai Massasje, er medlem av Foreningen for Thaimassører i Norge og er samlokalisert i hotellet vårt. Følgende Thaimassasje er tilgjengelig:

Tradisjonell Thai massasje, varighet 1 time, pris kr. 600
En tradisjonell form for massasje som har eksistert i tusenvis av år. Behandlingen foregår gjennom strekking og trykk langs energilinjer i kroppen. Formålet med thaimassasje er å løse opp i spenninger i ledd og muskler og gi en følelse av at kroppen din er i balanse.

Aromaterapi/ oljemassasje, varighet 1 time, pris kr. 600
I forbindelse med massasjen benyttes oljer og lukt i behandlingen.

Varme stein/ hot Stone massasje, varighet 1 time, pris kr. 650
Hot Stone massasje er en behandling som kombinerer ulike massasjeteknikker med bruk av varme steiner.

Fot massasje, varighet 1 time, pris kr. 500
En avslappende fotmassasje virker stressreduserende og bidrar til bedre søvnkvalitet.

Hot Stone fotmassasje, varighet 1 time, pris kr. 600
Hot Stone massasje er en behandling som kombinerer ulike massasjeteknikker med bruk av varme steiner.

For å bestille time ringer du vår partner: +47 400 55 737

Mer info. her

Visit Andøy

Andøy tilbyr et mangfold av fantastiske opplevelser. Her kan man møte hval på nært hold, oppleve et yrende fugleliv, dra på nordnorsk fisketur, vandre i vakker fjellnatur eller nyte livet langs en av våre hvite strender. Som base for nordlysforskning i Norge og med landets eneste rakettskytefelt, tilbyr Andøy også deg sjansen til å dra ut på en simulert romferd til mars.

Mer info. her